Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 31/05: Standard en Club Brugge willen linksback

Transfergeruchten 31/05: Standard en Club Brugge willen linksback Foto: © Photonews 31 mei 2016 16:13<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het seizoen van de JPL zit er nu volledig op, terwijl de Rode Duivels zich verder voorbereiden op het EK. Met het nieuwe seizoen in het vooruitzicht zijn de transfergeruchten schering en inslag. We bundelen de belangrijkste zaken in een handig overzicht. Standard en Club Brugge vechten om een Franse verdediger, namelijk Issiaga Sylla van Toulouse. De linksback werd dit jaar aan Ajaccio uitgeleend en speelde daar een goed seizoen, 34 wedstrijden. Toch kan de…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 31/05: Standard en Club Brugge willen linksback

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *