Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 31/05: Bateau weg bij KV Mechelen, Mata mag weer vertrekken van Mourinho

Transfergeruchten 31/05: Bateau weg bij KV Mechelen, Mata mag weer vertrekken van Mourinho Foto: © Photonews 31 mei 2016 11:13<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het seizoen van de JPL zit er nu volledig op, terwijl de Rode Duivels zich verder voorbereiden op het EK. Met het nieuwe seizoen in het vooruitzicht zijn de transfergeruchten schering en inslag. We bundelen de belangrijkste zaken in een handig overzicht. Sheldon Bateau mag vertrekken bij KV Mechelen, maar de verdediger kan al rekenen op interesse uit de eerste klasse. Westerlo zou een versterking in de defensie wel…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 31/05: Bateau weg bij KV Mechelen, Mata mag weer vertrekken van Mourinho

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *