Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Lokeren mag gewilde middenvelder op zijn buik schrijven

Lokeren mag gewilde middenvelder op zijn buik schrijven Foto: © photonews 31 mei 2016 12:22<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Sporting Lokeren had zijn zinnen gezet op John Bostock, maar die heeft dan weer andere ambities. Afgelopen seizoen degradeerde hij met OH Leuven uit de Jupiler Pro League, maar kan terugkeren naar Engeland. Bostock was één van de sterkhouders van OHL, maar kon de degradatie niet voorkomen. Lokeren had zijn zinnen gezet op de middenvelder, maar lijkt nu achter het net te vissen. Volgens Het Nieuwsblad zal de 27-jarige Engelsman eerstdaags een contract…

Lees verder op Belgium Soccer: Lokeren mag gewilde middenvelder op zijn buik schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *