Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transferoverzicht zomer: wie komt, wie gaat?

AnderlechtIn: Sofiane Hanni (YR KV Mechelen).Uit: Siebe Van der Heyden (KV Oostende).Charleroi SCIn: Mamadou Fall (WS Bruxelles).Club BruggeUit: Davy De fauw (SV Zulte Waregem).KAS EupenUit: Akram Afif (Villarreal, Spa). RC GenkUit: Jentl Gaethofs (Lommel United), Stef Peeters (STVV, via MVV, Ned), Florian Loshaj en Alessandro Ciranni (MVV, Ned).AA GentIn: Lucas Schoofs (Lommel United), Noël Naby Soumah (WS Bruxelles).Uit: Jeff Callebaut (YR KV Mechelen), Rafinha (HJK Helsinki, Fin), David Hubert (Royal Excel Mouscron).KV KortrijkIn: Tomislav Barbaric (FK Sarajevo, BIH)Uit: Zarko Tomasevic (KV Oostende), Arno Claeys (Eendracht Aalst), Michael…

Lees verder op Geen categorie: Transferoverzicht zomer: wie komt, wie gaat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *