Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘AA Gent wil nu ook een trainer weghalen bij Genk’

‘AA Gent wil nu ook een trainer weghalen bij Genk’ Foto: © photonews 30 mei 2016 08:42<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. AA Gent heeft Dieumerci Ndongala al weggesnoept voor de neus van Racing Genk, maar is nu blijkbaar ook van plan een trainer uit Limburg te gaan halen. De samenwerking tussen T2 Rudi Cossey en Hein Vanhaezebrouck liep imlmers niet zo vlot. Cossey was pas sinds begin afgelopen seizoen aan de slag bij de Buffalo’s, maar die zouden nu al in de markt voor een nieuwe T2 zijn. Volgens HLN wil Gent…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘AA Gent wil nu ook een trainer weghalen bij Genk’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *