Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Deze twaalf clubs hebben de beste jeugdopleidingen in België

Deze twaalf clubs hebben de beste jeugdopleidingen in Belgi 28 mei 2016 08:30<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Vanaf volgend seizoen is er een nieuwe indeling in de jeugdreeksen. De U13 tot de U19 van de twaalf clubs met de beste jeugdopleiding zullen het tegen elkaar opnemen. Intussen werd bekendgemaakt om welke teams het gaat. Daarbij werd rekening gehouden met vier criteria: omkadering, infrastructuur, doorstroming en visie. Tien van de twaalf clubs zijn eersteklassers, de andere twee zijjn Lierse en OH Leuven.De volledige lijst (in alfabetische volgorde): Anderlecht, Club Brugge, Charleroi, Genk, AA…

Lees verder op Belgium Soccer: Deze twaalf clubs hebben de beste jeugdopleidingen in België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *