Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

We zijn de competitiehervorming voor! Zo gaan Jupiler Pro League, Proximus League en Eerste Amateurliga er volgend seizoen uitzien

We zijn de competitiehervorming voor! Zo gaan Jupiler Pro League, Proximus League en Eerste Amateurliga er volgend seizoen uitzien Foto: © Stefan Lambrechts 27 mei 2016 18:12<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. KRC Genk en Sporting Charleroi maken nog onder elkaar uit wie gaat lopen met het laatste Europese ticket, maar verder kunnen we al aan de volgende voetbaljaargang denken, inclusief competitiehervorming. Maar hoe gaan de eerste drie reeksen er eigenlijk uitzien? De officiële reeksen – mede door het circus tussen pakweg White Star Bruxelles en KAS Eupen – moeten nog worden bekend…

Lees verder op Belgium Soccer: We zijn de competitiehervorming voor! Zo gaan Jupiler Pro League, Proximus League en Eerste Amateurliga er volgend seizoen uitzien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *