Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 27/06: Suarez rekent op Italiaanse interesse, Busquets voor 200 miljoen

Transfergeruchten 27/06: Suarez rekent op Italiaanse interesse, Busquets voor 200 miljoen Foto: © Photonews 27 mei 2016 13:37<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het seizoen van de JPL zit er zo goed als op, terwijl de Rode Duivels in Zwitserland zich voorbereiden op het EK. En toch zijn de transfergeruchten nog steeds schering en inslag. We bundelen de belangrijkste zaken in een handig overzicht. Bij FC Barcelona heeft middenvelder Sergio Busquets bijgetekend voor 4 jaar. Dat moet de interesse van Manchester City en PSG temperen, aangezien er een clausule is opgenomen die hem 200 miljoen euro waard…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 27/06: Suarez rekent op Italiaanse interesse, Busquets voor 200 miljoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *