Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 27/06: Boussoufa naar Fener, Ezekiel voor een Chinees avontuur

Transfergeruchten 27/06: Boussoufa naar Fener, Ezekiel voor een Chinees avontuur Foto: © Photonews 27 mei 2016 11:37<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het seizoen van de JPL zit er zo goed als op, terwijl de Rode Duivels in Zwitserland zich voorbereiden op het EK. En toch zijn de transfergeruchten nog steeds schering en inslag. We bundelen de belangrijkste zaken in een handig overzicht. Nu Mbark Boussoufa transfervrij mag vertrekken bij Lokomotiv Moskou heeft Fenerbahce zich gemeld voor de aanvallende middenvelder. Omdat de Marokkaan zijn periode bij AA Gent na 6 maanden ziet eindigen kan hij…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 27/06: Boussoufa naar Fener, Ezekiel voor een Chinees avontuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *