Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 27/05: Mascherano bereikt persoonlijk akkoord, Standard denkt opnieuw aan grote naam

Transfergeruchten 27/05: Mascherano bereikt persoonlijk akkoord, Standard denkt opnieuw aan grote naam Foto: © Photonews 27 mei 2016 21:37<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het seizoen van de JPL zit er zo goed als op, terwijl de Rode Duivels in Zwitserland zich voorbereiden op het EK. En toch zijn de transfergeruchten nog steeds schering en inslag. We bundelen de belangrijkste zaken in een handig overzicht. Javier Mascherano zou een persoonlijk akkoord bereikt hebben met Juventus. Dat beweert de Catalaanse krant SPORT. Baptiste Ulens verlaat KV Kortrijk. De verdediger kon er nooit potten breken en…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 27/05: Mascherano bereikt persoonlijk akkoord, Standard denkt opnieuw aan grote naam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *