Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Sterkhouder OHL naar Sporting Lokeren?

Sporting Lokeren is naarstig op zoek naar versterking met het oog op volgend seizoen. Zo weet Het Laatste Nieuws dat de gesprekken met John Bostock nog altijd lopen. De 24-jarige Engelsman was een van de sterkhouders bij degradant Oud-Heverlee Leuven. Nu loopt hij al een tijdje in de kijker bij Sporting Lokeren.Bostock belandde in 2013 bij Toronto FC. Daarna volgden Antwerp FC en OH Leuven. De linksvoetige middenvelder lukte vorig seizoen elf doelpunten in tweede klasse. In zijn eerste seizoen in eerste klasse trof hij zeven keer raak.Hij…

Lees verder op Geen categorie: Sterkhouder OHL naar Sporting Lokeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *