Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

OFFICIEEL: Nieuwe spelers Antwerp FC

Net geen promotie voor Antwerp FC. De Great Old stoomt zich klaar voor een nieuwe poging. Daar hoort niet alleen een nieuwe trainer bij. Michael Lallemand en Jordy Verstraeten komen de rangen versterken.Michael Lallemand deed het prima bij AS Eupen. Het afgelopen seizoen kwam hij minder in beeld bij KV Kortrijk. De 23-jarige aanvaller komt op huurbasis over en tekende een contract voor een seizoen.De voormalige jeugdinternational genoot een groot deel van zijn jeugdopleiding bij Standard. Lallemand kan ook op de flank uit de voeten.Jordy Verstraeten komt over van Zulte Waregem. De 20-jarige verdediger…

Lees verder op Geen categorie: OFFICIEEL: Nieuwe spelers Antwerp FC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *