Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Lokeren blijft op zoek naar nieuwe CEO

Drie weken geleden schreven we in Sport/Voetbalmagazine dat Marc Van Maele zou terugkeren als CEO van Sporting Lokeren. “Een kwestie van dagen”, bevestigde voorzitter Roger Lambrecht toen. Een handtekening kwam er uiteindelijk niet, de samenwerking werd in allerlaatste instantie afgeblazen. “We vonden geen akkoord over bindende afspraken die aanvaardbaar waren voor beide partijen,” is het enige dat Van Maele daarover kwijt wil.De West-Vlaming wilde meer garanties over zijn autonoom functioneren. Een les die hij had geleerd uit zijn vorige passage bij Lokeren, van 2011 tot 2014: “Ik heb in die periode veel gegeven voor Lokeren…

Lees verder op Geen categorie: Lokeren blijft op zoek naar nieuwe CEO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *