Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Veel belangstelling voor Hans Vanaken

Na de winterstop en het vertrek van Victor Vazquez sloeg de motor van Hans Vanaken helemaal aan. De 23-jarige Limburger ontpopte zich tot een van de smaakmakers bij Club Brugge. Een jonge kerel die kampioen speelt en fraaie persoonlijke cijfers voor kan leggen, dat wekt belangstelling.De supporters van Club Brugge moeten niet meteen vrezen voor een vertrek van Hans Vanaken. De offensieve middenvelder wil zijn carrire stap voor stap uitbouwen. Na twee seizoenen bij Sporting Lokeren volgt er – in het moderne voetbal kan je niets uitsluiten – nog een tweede in het shirt van Club.”Er…

Lees verder op Geen categorie: Veel belangstelling voor Hans Vanaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *