Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Nog geen nieuwe CEO bij Lokeren

Roger Lambrecht is al een tijd op zoek naar een opvolger. Op zijn leeftijd wordt het moeilijk om een profclub te leiden. Nieuwe investeerders liggen echter niet voor het rapen. Lambrecht dacht daarom aan een andere piste.Hij vroeg aan Marc Van Maele, die van 2011 tot 2014 bij Sporting Lokeren in het management werkte, terug te keren. Als CEO. “We vonden geen akkoord over bindende afspraken die aanvaardbaar waren voor beide partijen”, verduidelijkt Van Maele in Sport/Voetbalmagazine. “Ik heb in die vorige periode veel gegeven voor Lokeren en ik was toe aan een sabbatical. Het had…

Lees verder op Geen categorie: Nog geen nieuwe CEO bij Lokeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *