Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Niet alleen KV Kortrijk, maar ook deze subtopper wil De Sutter terug naar België halen’

‘Niet alleen KV Kortrijk, maar ook deze subtopper wil De Sutter terug naar Belgi halen’ 25 mei 2016 08:17<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De kans is steeds groter dat Tom De Sutter volgend seizoen opnieuw doelpunten scoort in de Jupiler Pro League. Ook Sporting Lokeren wil de aanvaller terug naar Belgi halen. Sporting Lokeren is op zoek naar een vervanger voor Hamdi Harbaoui. Het Nieuwsblad weet dat de Waaslanders een poging willen wagen om Tom De Sutter terug naar België te halen. De aanvaller zit immers op een zijspoor bij het Turkse Bursaspor…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Niet alleen KV Kortrijk, maar ook deze subtopper wil De Sutter terug naar België halen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *