Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

KV Kortrijk krijgt concurrentie voor De Sutter

Tom De Sutter trok in augustus naar Turkije om te gaan spelen bij Bursaspor. Dat werd geen succes en een terugkeer naar de Jupiler Pro League lijkt tot de mogelijkheden te behoren. Twee clubs zijn alvast genteresseerd.KV Kortrijk zou de 30-jargie spits graag willen aantrekken maar De Sutter lijkt te duur voor de Kerels waardoor een transfer naar het Guldensporenstadion mogelijk niet zal doorgaan.Doordat een transfer naar KV Kortrijk onmogelijk is voor De Sutter ruikt Lokeren nu zijn kans. Op Daknam zijn ze op zoek naar een vervanger voor Hamdi Harbaoui die naar Udinese…

Lees verder op Geen categorie: KV Kortrijk krijgt concurrentie voor De Sutter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *