Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Besnik Hasi: Van onverhoopte kampioenenmaker tot

Besnik Hasi: Van onverhoopte kampioenenmaker tot Foto: © photonews 25 mei 2016 12:57<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het ontslag van Besnik Hasi als trainer van Anderlecht is nu ook officieel. Wij blikken terug zijn tijd als coach van de Mauves, die begon op 10 maart 2014, na het vertrek van John van den Brom. Van den Brom werd ontslagen na een 0-1-nederlaag tegen OHL. Hasi, die daarvoor bijna hoofdcoach was van KV Mechelen, nam over. Anderlecht moest aan de play-offs beginnen op een derde plaats en met weinig zelfvertrouwen. De titel leek al…

Lees verder op Belgium Soccer: Besnik Hasi: Van onverhoopte kampioenenmaker tot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *