Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Aan deze voormalige werknemer van Club en Gent zal het zeker niet liggen als de Rode Duivels het op het EK laten afweten

Aan deze voormalige werknemer van Club en Gent zal het zeker niet liggen als de Rode Duivels het op het EK laten afweten Foto: © Photonews 25 mei 2016 08:20<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De Rode Duivels bereiden zich in het Zwitserse Lausanne voor op het EK in Frankrijk. Dinsdag trainden de troepen van Marc Wilmots twee keer, maar op de persconferentie waren voor de gelegenheid enkel en alleen enkele leden van de technische staf beschikbaar voor de pers. Het verhaal van één man wilden we u toch niet onthouden. Herman De Landtsheer…

Lees verder op Belgium Soccer: Aan deze voormalige werknemer van Club en Gent zal het zeker niet liggen als de Rode Duivels het op het EK laten afweten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *