Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Column: Adios Artista, het was een genoegen

Column: Adios Artista, het was een genoegen Foto: © photonews 24 mei 2016 10:26<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Matias Suarez heeft zijn afscheid genomen. Het is niet vaak dat we het zeggen, maar ‘Mati’ was n van die spelers waarvoor ook wij naar het stadion trokken. Los van alle clubkleuren een voetballer die elke voetbalfan aan het werk wil zien. Als hij fit was tenminste… We herinneren het ons nog als de dag van gisteren. Nu acht jaar geleden stopte de toenmalige persverantwoordelijke van Anderlecht, Pierre Desmet, ons een dvd in de…

Lees verder op Belgium Soccer: Column: Adios Artista, het was een genoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *