Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Antwerp en Beerschot kwamen te kort, maar dit zijn volgens jullie de beste fans van het land

Antwerp en Beerschot kwamen te kort, maar dit zijn volgens jullie de beste fans van het land Foto: © photonews 24 mei 2016 11:30<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Volgens Francky Dury bestaat er geen twijfel over: Club Brugge heeft altijd al het beste publiek van Belgi gehad. Maar is dat wel zo? Voetbalkrant.com besliste om de proef op de som te nemen en die stelling voor te leggen aan het lezerspubliek. Wij vroegen aan jou: ‘Wie zijn de beste fans van ons land? Welke supporters zijn iedere thuiswedstrijd op post, welke supporters…

Lees verder op Belgium Soccer: Antwerp en Beerschot kwamen te kort, maar dit zijn volgens jullie de beste fans van het land

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *