Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Anderlecht zoekt het bij bekende namen: duidelijk profiel wel voor nieuwe trainer

Anderlecht zoekt het bij bekende namen: duidelijk profiel wel voor nieuwe trainer Foto: © photonews 24 mei 2016 15:24<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Vergis u niet, het gaat nog even duren voor we de nieuwe trainer van Anderlecht kennen. En dan nog zal de club nog even wachten met alles officieel te maken. Maar we kunnen u wel al zeggen wat Anderlecht precies zoekt. Paars-wit zit vrijdag nog samen met Besnik Hasi en zijn manager, Dejan Veljkovic. Maar dat het een aflopend verhaal is voor Hasi, daar moeten we geen tekening bij…

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht zoekt het bij bekende namen: duidelijk profiel wel voor nieuwe trainer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *