Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Anderlecht komt met verrassende naam op de proppen: Peter Maes

Anderlecht komt met verrassende naam op de proppen: Peter Maes 24 mei 2016 07:42<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Vorige week meldden we dat Frank Vercauteren n van de grote opties is voor Anderlecht om de nieuwe trainer te worden. HLN komt vandaag met een andere verrassende naam op de proppen: die van Peter Maes. We willen de situatie wel even schetsen: de kans dat Maes toezegt is bijzonder klein. Wel heeft hij het juiste profiel. Iemand die een kleedkamer in orde kan krijgen, wat hij bewees bij Lokeren en Genk. En als…

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht komt met verrassende naam op de proppen: Peter Maes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *