Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Top&Flop: Club Brugge, Asare, Perbet, Anderlecht en Genk ter sprake in onze top en flop

Top&Flop: Club Brugge, Asare, Perbet, Anderlecht en Genk ter sprake in onze top en flop Foto: © Photonews 23 mei 2016 16:35<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Alle goede (en slechte) dingen komen in drievoud. Hanne, Klaasje en Marthe zijn al eventjes de nieuwe K3, dus is dat ook meteen het afscheid van drie andere topmeiden. Wij blikken terug op de voorbije voetbalspeeldag en doen dat ook in drievoud. Al dan niet met luchtballonnen. TOPJérémy PerbetNet als in de heenmatch deed hij het ook in de terugwedstrijd voor Charleroi: scoren. De Zebra scoorde…

Lees verder op Belgium Soccer: Top&Flop: Club Brugge, Asare, Perbet, Anderlecht en Genk ter sprake in onze top en flop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *