Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Antwerp beschikt over goede papieren om zich te versterken met OHL-sterkhouder

Antwerp beschikt over goede papieren om zich te versterken met OHL-sterkhouder Foto: © photonews 23 mei 2016 12:28<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Antwerp FC werkt al hard aan de ploeg voor volgend seizoen. En ding is zeker: Fred Vanderbiest krijgt een competitieve ploeg onder zijn hoede. Ook nu worden de pijlen gericht op een pion die zeker en vast eersteklassewaardig is. Antwerp FC heeft een oogje laten vallen op Jordan Remacle. Dat werd door een bron binnen de club bevestigd aan onze redactie. De flankaanvaller degradeerde dit seizoen met OH Leuven en…

Lees verder op Belgium Soccer: Antwerp beschikt over goede papieren om zich te versterken met OHL-sterkhouder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *