Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Zes spelers Club Brugge gegeerd

Club Brugge deed het goed in de Europa League, was finalist in de Beker van Belgi en pakte als kers op de taart de landstitel. Die prestaties wekken echter ook de aandacht van andere clubs.Bjorn Engels geniet de meeste belangstelling. Na zijn blessureleed ontpopte de 21-jarige centrale verdediger tot een van de absolute sterkhouders. Zijn selectie voor het EK spreekt boekdelen. Engels ligt echter tot juni 2019 onder contract, heeft blauw-zwart bloed in zijn aderen en wil graag met Club Brugge in de Champions League aantreden.Vorige zomer was er interesse voor Thomas Meunier. De rechtsachter…

Lees verder op Geen categorie: Zes spelers Club Brugge gegeerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *