Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Duimen voor jeugdspeler van Waasland-Beveren die in coma gehouden wordt

Duimen voor jeugdspeler van Waasland-Beveren die in coma gehouden wordt Foto: © photonews 22 mei 2016 11:27<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Waasland-Beveren heeft gisteren slecht nieuws gekregen. En van hun jeugdspelers liep tijdens een toernooi een gescheurde milt op en belandde daardoor in coma. De 15-jarige Quinten Claeys is intussen met succes geopereerd, laten de Waaslanders weten op hun website. Claeys vroeg tijdens de match tegen Lokeren om zijn vervanging omdat hij serieuze pijn had in de maagstreek. Daarop kreeg hij de eerste zorgen, maar even later verloor hij het…

Lees verder op Belgium Soccer: Duimen voor jeugdspeler van Waasland-Beveren die in coma gehouden wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *