Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Wij zoeken de opvolger van Mathew Ryan

Wij zoeken de opvolger van Mathew Ryan Foto: © SDG 21 mei 2016 16:36<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De komende weken kan u bij ons stemmen voor onze eindeseizoensprijzen. Wie worden de winnaars van het seizoen 2015-2016? Daar mag u uiteraard mee helpen over beslissen. Zoals vorig seizoen gaan we ook deze keer op zoek naar de beste jongere, de beste doelman, de beste coach en de beste speler van de afgelopen voetbaljaargang.Onze stemmen tellen telkens mee voor 50% van de punten, maar u kan dus nog een serieus verschil maken met…

Lees verder op Belgium Soccer: Wij zoeken de opvolger van Mathew Ryan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *