Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

OH Leuven accepteert bod op Croizet, die zo ook zijn nieuwe werkgever kent

OH Leuven accepteert bod op Croizet, die zo ook zijn nieuwe werkgever kent Foto: © photonews 20 mei 2016 09:48<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het heeft enkele weken aangesleept, maar Yohan Croizet lijkt nu eindelijk zijn nieuwe werkgever te kennen. Wat al even in de lucht hing, zou vandaag officieel moeten bevestigd worden: de aanvallende middenvelder ruilt OH Leuven in voor KV Mechelen. KV Mechelen aast al een tijdje op Croizet, maar Malinwa wilde in eerste instantie niet de gevraagde afkoopsom van 850.000 euro ophoesten. Pas toen Sporting Lokeren zich in de debatten mengde…

Lees verder op Belgium Soccer: OH Leuven accepteert bod op Croizet, die zo ook zijn nieuwe werkgever kent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *