Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Mechele beseft dat er iets moet veranderen: “Ik wil geen volledig seizoen op de bank zitten”

Mechele beseft dat er iets moet veranderen: “Ik wil geen volledig seizoen op de bank zitten” Foto: © Photonews 20 mei 2016 12:22<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Door de blessures van Benot Poulain en Bjorn Engels kreeg Brandon Mechele gisteren nog eens de kans om aan een wedstrijd te starten. De verdediger van Club Brugge beseft echter dat er iets moet veranderen naar volgend seizoen toe. Het was van 31 januari geleden (tegen Sporting Lokeren, nvdr.) dat Brandon Mechele nog eens aan een wedstrijd kon beginnen. “Ik moet toegeven dat ik een…

Lees verder op Belgium Soccer: Mechele beseft dat er iets moet veranderen: "Ik wil geen volledig seizoen op de bank zitten"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *