Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Vijf profvoetballers verwikkeld in passiemoord

Door: redactie 19/05/16 – 05u00 © kos. Vijf profvoetballers van Sporting Lokeren worden genoemd in een moordzaak. Niet als verdachten, maar ze hadden wel allemaal een relatie met de vrouw die in mei 2013 door Jan Bontinck (49) in Denderhoutem werd gedood. De beschuldigde beweert dat zijn stoppen doorsloegen toen het slacht­offer zei dat de Afrikanen beter waren in bed. Slachtoffer Ann Ryckebusch (48) werd op 18 mei 2013 vermoord door haar ­geheime minnaar Jan Bontinck. Doorgedreven onderzoek van de (telefonische) contacten van het slachtoffer heeft uitgewezen dat hij niet de enige was. De vrouw had tussen 2000 en…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Vijf profvoetballers verwikkeld in passiemoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *