Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Transfergeruchten 19/05: Oostende droomt nog steeds van Proto, bekende naam moet Aston Villa naar PL loodsen

Transfergeruchten 19/05: Oostende droomt nog steeds van Proto, bekende naam moet Aston Villa naar PL loodsen Foto: © Photonews 19 mei 2016 09:03<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De voorlaatste speeldag in de pintjesliga wordt afgewerkt, terwijl de Rode Duivels vandaag aan hun voorbereiding richting EK beginnen. En toch zijn de transfergeruchten nog steeds schering en inslag. We bundelen de belangrijkste zaken in een handig overzicht. Yohan Croizet beslist eerstdaags over zijn toekomst. Sporting Lokeren dringt aan, maar KV Mechelen beschikt over de beste papieren om de Fransman binnen te halen.Club Brugge heeft…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 19/05: Oostende droomt nog steeds van Proto, bekende naam moet Aston Villa naar PL loodsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *