Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Sporting Lokeren haalt versterking bij Club Brugge

Sporting Lokeren haalt versterking bij Club Brugge 19 mei 2016 19:52<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Sporting Lokeren zou zich maar wat graag met Yohan Croizet (OH Leuven) versterken, maar het is niet zeker of de Fransman voor een transfer naar Daknam zal opteren. In afwachting haalde Lokeren dan maar een talent op in Brugge. Zo maakt de 18-jarige Jules Combel namelijk de overstap van Club Brugge naar Sporting Lokeren. Dat maakte de speler zelf bekend via de sociale media. Combel maakte bij blauw-zwart deel uit van de beloftenploeg, maar was er geen…

Lees verder op Belgium Soccer: Sporting Lokeren haalt versterking bij Club Brugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *