Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘OH Leuven heeft een akkoord met twee eersteklassers over een transfer van Croizet’

‘OH Leuven heeft een akkoord met twee eersteklassers over een transfer van Croizet’ Foto: © photonews 19 mei 2016 08:17<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Yohan Croizet voetbalt volgend seizoen niet meer voor OH Leuven. Dat is ondertussen al even duidelijk. De fusieclub doet dan ook niet t moeilijk. Meer zelfs: er is een clubakkoord met twee eersteklassers. Het Laatste Nieuws laat weten dat OH Leuven op clubverband een akkoord heeft met KV Mechelen én Sporting Lokeren. Beide elftalen zijn bereid om de transfersom (850.000 euro, nvdr.) op te hoesten. En dat wil zeggen dat…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘OH Leuven heeft een akkoord met twee eersteklassers over een transfer van Croizet’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *