Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

KV Mechelen haalt Lokeren-target

De transfer van Yohan Croizet van OHL naar KV Mechelen is bijna rond. Sporting Lokeren was bereid de vraagprijs van 850.000 euro op tafel te gooien, maar Croizet had al een mondeling akkoord met Malinwa. Zijn voorkeur gaat ook naar die club uit.De 24-jarige Fransman ligt nog twee jaar onder contract bij Oud-Heverlee Leuven. Hij kan en wil echter in de Pro League actief blijven.De voormalige offensieve middenvelder van FC Metz belandde in de zomer van 2013 bij Excelsior Virton en trok een jaar later naar OHL. In zijn eerste seizoen in eerste…

Lees verder op Geen categorie: KV Mechelen haalt Lokeren-target

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *