Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Leye: Gent moet niet boos zijn op mij

Mbaye Leye had met twee doelpunten een belangrijk aandeel in de 4-2-overwinning tegen landskampioen AA Gent. De 33-jarige Senegalees is nog altijd in de running voor de Gouden Stier, hij telt een doelpunt minder dan Jrmy Perbet van Sporting Charleroi. “Perbet heeft nog n match te gaan, ik nog twee”, stelt Leye in Het Laatste Nieuws. “Voor Zulte Waregem zit enkel die individuele bekroning voor mij er nog in als prijs. Ik ga voluit voor die Gouden Stier en reken erop dat mijn ploegmaats mij gaan helpen.”Leye nekte zijn ex-ploeg AA Gent met twee…

Lees verder op Geen categorie: Leye: Gent moet niet boos zijn op mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *