Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Top&Flop: Een terechte kampioen, twee grote meneren en gemiste kansen

Top&Flop: Een terechte kampioen, twee grote meneren en gemiste kansen Foto: © Photonews 16 mei 2016 16:55<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Alle goede (en slechte) dingen komen in drievoud. Hanne, Klaasje en Marthe zijn al eventjes de nieuwe K3, dus is dat ook meteen het afscheid van drie andere topmeiden. Wij blikken terug op de voorbije voetbalspeeldag en doen dat ook in drievoud. Al dan niet met luchtballonnen. TOPClub BruggeClub Brugge is kampioen, en om het met Michel Verschueren te zeggen: daar was niets aan te doen. Ze speelden bijzonder goed en toonden…

Lees verder op Belgium Soccer: Top&Flop: Een terechte kampioen, twee grote meneren en gemiste kansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *