Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Mbaye Leye tekent nieuw contract

Zulte Waregem gaat verder met Mbaye Leye. De aanvoerder vond liefst twintig keer de weg naar doel en tekende voor twee jaar bij. Leye werd pas verkozen tot Speler van het Jaar bij Essevee.”De club is in volle ontwikkeling en in de verdere uitbouw van het sportief plan is Mbaye een belangrijke schakel”, aldus algemeen manager Eddy Cordier.De 33-jarige aanvaller heeft in totaal 76 doelpunten voor Zulte Waregem achter zijn naam staan en is daarmee de beste schutter bij Essevee ooit. Habib Habibou volgt met 29 goals.”Ik bedank coach Francky Dury, algemeen manager Eddy Cordier,…

Lees verder op Geen categorie: Mbaye Leye tekent nieuw contract

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *