Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

BREAKING: Mbaye Leye kondigt groot nieuws aan waar de Essevee-fans laaiend enthousiast over zullen zijn

BREAKING: Mbaye Leye kondigt groot nieuws aan waar de Essevee-fans laaiend enthousiast over zullen zijn Foto: © photonews 15 mei 2016 21:54<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Zulte Waregem boekte dankzij de 4-2-overwinning tegen AA Gent zijn eerste driepunter in PO1. Maar het grootste nieuws volgde misschien wel na afloop. Aanvoerder Mbaye Leye verlengde zijn contract immers met twee seizoenen. “Ik bedank coach Francky Dury voor het vertrouwen en iedereen die me deze kans gaf na een moeilijke tijd bij Lokeren”, liet de aanvaller ons in een eerste reactie weten.Leye stelde met twee…

Lees verder op Belgium Soccer: BREAKING: Mbaye Leye kondigt groot nieuws aan waar de Essevee-fans laaiend enthousiast over zullen zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *