Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Tuurken’ (voorlopig) niet in plannen Club Brugge, wel in die van andere eersteklassers

‘Tuurken’ (voorlopig) niet in plannen Club Brugge, wel in die van andere eersteklassers Foto: © photonews 14 mei 2016 10:17<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Tuur Dierckx was dit seizoen goed voor een paar sterke invalbeurten bij Club Brugge, maar de laatste tijd komt hij niet meer aan de bak. Blauw-zwart denkt erover om hem volgend seizoen uit te lenen. En aan belangstelling geen gebrek, want zowel Lokeren als Waasland-Beveren tonen interesse, weet HLN. Maar ook uit Nederland is er belangstelling. Club wil Dierckx trouwens niet definitief laten vertrekken, want ze spreken ook…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Tuurken’ (voorlopig) niet in plannen Club Brugge, wel in die van andere eersteklassers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *