Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Kweekt Perbet een patent op goals in de slotminuten? “Wat een heel seizoen tegenzat, valt nu goed”

Kweekt Perbet een patent op goals in de slotminuten? “Wat een heel seizoen tegenzat, valt nu goed” Foto: © photonews 14 mei 2016 09:42<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Net als tegen Sporting Lokeren twee weken geleden, deed Jrmy Perbet ook tegen KV Kortrijk Mambourg in de slotseconden ontploffen. En zo de Gouden Stier zichzelf een aardige reputatie bij elkaar aan het voetballen. “Dit seizoen zat het al enkele malen niet mee op het eind. Nu hebben we het geluk plots wel aan onze kant”, glunderde Perbet. “Een 0-0-score in de heenmatch was niet slecht,…

Lees verder op Belgium Soccer: Kweekt Perbet een patent op goals in de slotminuten? "Wat een heel seizoen tegenzat, valt nu goed"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *