Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Poll: laat jouw stem horen en vertel ons welke club de beste supporters van het land heeft!

Poll: laat jouw stem horen en vertel ons welke club de beste supporters van het land heeft! Foto: © photonews 13 mei 2016 11:37<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Volgens Francky Dury bestaat er geen twijfel over: Club Brugge heeft altijd al het beste publiek van Belgi gehad. Maar is dat wel zo? Voetbalkrant.com besliste om de proef op de som te nemen en die stelling voor te leggen aan het lezerspubliek. Daarom vragen wij aan jou: ‘Wie zijn de beste fans van ons land?’ Welke supporters zijn iedere thuiswedstrijd op post,…

Lees verder op Belgium Soccer: Poll: laat jouw stem horen en vertel ons welke club de beste supporters van het land heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *