Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Lambrecht snoeihard voor (enkele van) zijn spelers: “Daar hebben we 500.000 euro voor betaald hé”

Door: Michael Vergauwen 13/05/16 – 17u33 Marko Miric. © photo news. “Van sommige jongens had ik veel meer verwacht”, vertrouwt Roger Lambrecht ons toe. De voorzitter van Sporting Lokeren gaat echter nog een stapje verder en noemt, exclusief voor HLN Sport Plus, ook namen. Hieronder leest u zijn oordeel over… FILIP STARZYNSKI”Die jongen speelt in Polen de pannen van het dak. Alles erop en eraan. Bij ons was hij niks. Hij liet zich hangen, spreekt alleen Pools. Zou jij hem terugpakken? Voor mij is hij pas ‘ne goeien’ als hij het hiér toont. Anders zijn…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Lambrecht snoeihard voor (enkele van) zijn spelers: "Daar hebben we 500.000 euro voor betaald hé"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *