Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

De toekomst voorspellen door het verleden te bekijken: Charleroi – Kortrijk wordt een thriller

De toekomst voorspellen door het verleden te bekijken: Charleroi – Kortrijk wordt een thriller Foto: © photonews 13 mei 2016 08:17<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Vrijdag gaat Kortrijk op bezoek in Charleroi voor de finale van play-off 2. We vergelijken de resultaten van beide ploegen om ons aan een voorspelling te wagen in deze spannende tweestrijd. De finalisten stonden dit seizoen al twee keer tegenover elkaar in de reguliere competitie. De wedstrijd in Kortrijk was op 18 oktober. De Veekaa stuurde Charleroi met lege handen naar huis, het werd 2-0. De terugmatch was op 13 februari, dit…

Lees verder op Belgium Soccer: De toekomst voorspellen door het verleden te bekijken: Charleroi – Kortrijk wordt een thriller

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *