Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

De beste ‘oudjes’ in de Jupiler Pro League: Simons, maar nog veel meer leuke namen

De beste ‘oudjes’ in de Jupiler Pro League: Simons, maar nog veel meer leuke namen 13 mei 2016 17:03<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Ieder seizoen breken er in de Jupiler Pro League een pak jongeren door. Maar Er zijn ook spelers met heel wat meer jaren op de teller die nog steeds het beste van zichzelf geven. Hoedje af voor wat die oudjes uit de Belgische competitie nog steeds presteren. Wij zetten ze even op een rijtje. In dit overzicht lijsten we enkel spelers die 35 jaar of ouder zijn op. In onze competitie zijn…

Lees verder op Belgium Soccer: De beste ‘oudjes’ in de Jupiler Pro League: Simons, maar nog veel meer leuke namen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *