Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Welke rol kan/wil Essevee nog spelen? “Strijden tot het einde én …”

Welke rol kan/wil Essevee nog spelen? “Strijden tot het einde n …” Foto: © photonews 12 mei 2016 18:56<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Zulte Waregem blijft na 7 speeldagen in play-off 1 nog steeds op zoek naar zijn eerste overwinning. De nacompetitie begint stilaan op een lijdensweg te lijken voor Essevee. Durven ze nog te dromen bij de ploeg? Voetballen kunnen ze wel bij Zulte Waregem, maar punten pakken is er uiterst zelden bij. In play-off 1 werd de ploeg slachtoffer van zijn wankele defensie: 2 op 21.Stilaan moet de club gaan vermijden dat ze de zwakste…

Lees verder op Belgium Soccer: Welke rol kan/wil Essevee nog spelen? “Strijden tot het einde én …”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *