Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Twee clubs uit JPL willen speler van Bordeaux

De competitie in de Jupiler Pro League zit er nog niet op maar toch zijn er al heel wat clubs op zoek naar versterking voor volgend seizoen. Zulte Waregem en Lokeren lijken mekaar te gaan beconcurreren voor een aanvaller van Bordeaux.Beide clubs tonen interesse in de 20-jarige Hazem Haj Hassen. De 20-jarige Tunesir is einde contract bij Bordeaux en lijkt daar niet op een verlengd verblijf te kunnen rekenen. De jonge aanvaller kwam in anderhalf jaar Bordeaux amper aan spelen toe en lijkt ergens anders zijn carrire nieuw leven in te blazen. Mogelijk kan dat…

Lees verder op Geen categorie: Twee clubs uit JPL willen speler van Bordeaux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *