Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Na Ferrera… ‘Club Brugge ziet ook in deze coach uit Jupiler Pro League opvolger voor Preud’homme’

Na Ferrera… ‘Club Brugge ziet ook in deze coach uit Jupiler Pro League opvolger voor Preud’homme’ Foto: © Photonews 11 mei 2016 10:59<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Voorlopig doet Michel Preudhomme er nog alles aan om Club Brugge naar de titel te loodsen, maar het is niet duidelijk of de gewezen Rode Duivel ook volgend seizoen nog aan het roer zal staan op Jan Breydel. Eerder werd Yannick Ferrera al in verband gebracht met een overstap naar blauw-zwart, nu is het de beurt aan een andere coach uit de Jupiler Pro…

Lees verder op Belgium Soccer: Na Ferrera… ‘Club Brugge ziet ook in deze coach uit Jupiler Pro League opvolger voor Preud’homme’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *