Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Charleroi-coach: Meer dan een bonusje

Sporting Charleroi staat tegenover KV Kortrijk in de finale van play-off 2. Felice Mazzu is trainer van de Karolo’s en is er aan zijn derde seizoen toe.Play-off 2 vaak afgeschilderd als overbodig en saai, maar daar is Felice Mazzu het niet me eens. “Het zijn vooral de media die wel eens lacherig doen over play-off 2″, stelt Mazzu in Het Laatste Nieuws.”Ik kan je garanderen dat in onze poule iedereen (KV Mechelen, Lokeren en Sint-Truiden red.), behalve STVV misschien, voluit ging. In Charleroi daagden voor onze drie matchen minstens 7.000 fans op….

Lees verder op Geen categorie: Charleroi-coach: Meer dan een bonusje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *