Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Twaalf spelers moeten KV Mechelen verlaten!

KV Mechelen had dit seizoen gehoopt dat ze konden deelnemen aan play-off 1. Maar die ambitie bleek al snel te hoog te zijn. Volgend seizoen wil Malinwa opnieuw strijden voor een plek bij de eerste zes in de Jupiler Pro League.Om dit te realiseren willen ze bij KV Mechelen grote kuis houden in de selectie. Maar liefst twaalf spelers moeten de club verlaten. Daarbij zal ook nog Jean-Franois Gillet niet meer te zien zijn in het truitje van KV Mechelen. De ervaren doelman wil geen nieuw contract tekenen en lijkt naar Standard…

Lees verder op Geen categorie: Twaalf spelers moeten KV Mechelen verlaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *